Panthenol SOS Spray Kozmetikum

Elsősegély irritált bőrre! Elősegíti a bőr regenerációját, nyugtató hatású.

Mit érdemes tudni a Panthenol SOS sprayről?

A panthenol, (más néven D-panthenol) egy B-vitamin-származék, ami serkenti a bőr természetes regenerálódási folyamatait és fenntartja a bőr megfelelő hidratáltsági állapotát. A panthenol ezen felül megnyugtatja a bőrt és javítja a rugalmasságát. Az allantoin csökkenti az irritáció érzését, emellett hidratálja, puhítja és simítja a bőrt. A panthenol és az allantoin kombinációja hatékony bőrápolást biztosít napégést követően. A magas (10%-os) panthenol tartalmú összetétel tápláló, rehidratáló és nyugtató hatást biztosít a bőr irritált felső rétegéinek. Illatanyagot nem tartalmaz.

Alkalmazás: Használat előtt rázza fel Permetezze többször az irritált bőrfelületre legalább 15 cm távolságról. Ha arcán kívánja alkalmazni, fújja a permetet a tenyerébe, és onnan vigye fel az arcára. Fokozottan tűzveszélyes aeroszol. A kézsülékben túlnyomás uralkodik: hevítés hatására felrobbanhat. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távolt tartandó. Közvetlen közelében tilos a dohányzás. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. Napfénytől védendő. Nem érheti 50°C-nál magasabb hőmérséklet. Gyermekektől elzárva tartandó.

Aqua, panthenol, paraffinum liquidum, butane, steareth-2, ceteareth-12, isobutane, stearyl alcohol, propane, phenoxyethanol, ceteareth-20, dimethicone, glycerin, allantoin, aloe barbadensis leaf juice, distearyl ether, ethylhexyglycerin, tocopheryl acetate, sodium hyaluronate, citric acid, potassium sorbate, sodium benzoate.
PAMEX Pharmaceuticals GmbH, In der Stelzbach 1., 65618 Seltes, Németország
Sirowa Hungary Kft.

Vásárolja meg most!

Weboldalunk harmadik féltől származó sütiket (cookie) használ működése folyamán, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassa Önnek. Részletek... Engedélyezem