Rhinitix Orrspray

A Rhinitix orrspray védő réteggel borítja az orr nyálkahártyáját, korlátozva az allergének, baktériumok és vírusok megtapadását, behatolását és elterjedését.

Mit érdemes tudni a Rhinitix orrsprayről?

A Rhinitix orrspray egy, a vírusos és bakteriális orrnyálkahártya fertőzések, valamint az allergiás orrnyálkahártya gyulladás kezelése során nyugtató és támogató hatással bíró gyógyászati segédeszköz. Támogatja az irritált nyálkahártya helyreállítását. A Rhinitix megelőző kezelésként is használható az orrnyálkahártya fertőzés fokozott kockázatának időszakában. A termék összetevői filmréteggel fedik le az orrnyálkahártyát, korlátozva az allergének, baktériumok és vírusok megtapadását, behatolását és elterjedését.
 

Orvostechnikai eszköz/gyógyászati segédeszköz. A kockázatoktól olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Alkalmazás: Orrnyílásonként naponta legalább 3 alkalommal egy adag Rhinitix alkalmazandó. Felnőttek és 1 év feletti gyerekek, 1 adag orrnyílásonként napi 3 alkalommal. Ha nincs javulás 7 nap után vagy rosszabbul érzi magát, konzultáljon a kezelőorvosával. Gyerekeknek a Rhinitix felnőtt felügyelete mellett adható. Ne fagyassza le vagy tárolja hűtőszekrényben. Gyerekektől távol tartandó. A Rhinitix száraz, hűvös helyen 15-25°C között, függőleges helyzetben, az eredeti csomagolásában tárolandó. Napfénytől védendő.

Szibériai fenyőolaj, kappa karragén, totarol, tokoferol-acetát, fukoidán; tisztított víz, szójabab olaj, glicerin, xilit, emulgeálószerek, nátrium-citrát-dehidrát, EDTA nátriumsó.

EmergoPharm SP.z o.o. Sp.Kul. Józefa Pilsudskiego 11 05-510 Konstancin-Jeziorna, Lengyelország

Sirowa Hungary Kft.

Vásárolja meg most!

Kapcsolódó termékek

Vocal szopogatótabletta Étrend-kiegészítőMenta

IvexKöhögés csillapító szirup