Compliflora Immuno Étrend-kiegészítő

A Compliflora Immuno egy szimbiotikum, amely a hosszú távú immunitás kiépítésének és támogatásának érdekében került kifejlesztésre.

Mit érdemes tudni a Compliflora Immuno kapszuláról?

A termék gondosan összeállított keverékét tartalmazza 4 milliárd mikrokapszulázott tejsavbaktériumnak, cinknek és D3 vitaminnak, amely napi támogatást nyújt a szervezetének. A tejsavbaktériumok gazdag keveréke a következőkből áll: Lactobacillus plantarum LP01, Lactobacillus plantarum LP02, Lactobacillus rhamnosus LR04, Lactobacillus rhamnosus LR05 and Bifi dobacterium lactis BS01. A mikrokapszulás technológia egy speciális, szabadalmaztatott technológia, amely minden egyes élő mikroorganizmus sejtet egy lipidmátrixba foglal. Ez az eljárás hatékonyabb gasztrorezisztenciát biztosít a mikroorganizmusok számára, amelyek ennélfogva képesek arra, hogy a belekbe sértetlenül, életképesen kerüljenek, és ott hatásukat kifejtsék. A termék inulint is tartalmaz, amely egy speciális tápanyag a baktériumok számára. A D3 vitamin (2000 I.U.) hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

Alkalmazás: Napi egy kapszula. Fogyasztása folyadékkal ajánlott. Ne szedje, ha a készítmény összetevőinek bármelyikére allergiás. Ne lépje túl az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet. A változatos étrend és az egészséges életvitel fontos a szervezete megfelelő működéséhez. Száraz helyen, szobahőmérsékleten, kisgyermekektől elzárva tartandó. Az étrendkiegészítők nem helyettesítik a változatos és kiegyensúlyozott táplálkozást, valamint az egészséges életmódot.

Inulin; térfogatnövelő szer (bevonat összetevő) - Hidroxipropilmetil-cellulóz; tejsavbaktériumok mikrokapszulázott törzsei: Lactobacillus plantarum LP01, Lactobacillus plantarum LP02, Lactobacillus rhamnosus LR04, Lactobacillus rhamnosus LR05, Bifi dobacterium animalis var lactis BS01; kolekalciferol (D3-vitamin); Cink-glükonát (Cink); stabilizátor - Gellan gumi; Csomósodásgátló - Zsírsavak magnéziumsói, szilícium-dioxid.

Pamex Pharmaceuticals GmBH In der Stelzbach 1 65618 Selters, Németország

Sirowa Hungary Kft.

Vásárolja meg most!

Tesztelők véleménye, köszönjük a visszajelzést!

„Szeretem vitaminban gazdagon elindítani a napjaimat, alapot biztosítva ezzel a lendületes folytatáshoz! A Sirowa Hungary jóvoltából része lett ennek a Compliflora Immuno is! Egy olyan szimbiotikumról van szó, amely kiválóan segíti szervezetem védekezőképességét! Fontosnak tartom kiemelni magas, 2000 N.E. D-vitamin tartalmát, valamint, hogy inulint is tartalmaz!”

Molnár Benett - szponzorált tartalom

„Az év minden napján fontos immunrendszerünk támogatása. Én a Compliflora Immuno-t választottam, amely egy szimbiotikum, 4 milliárd mikrokapszulázott tejsavbaktériumot tartalmaz. A Compiflora Immuno segítségével hosszú távú immunitás érhető el, ráadásul magas (2.000 NE) D3-vitamin tartalmú”

Kun Dóra - szponzorált tartalom

„A napfény hatására a szervezetünk által termelődő anyag, a D-vitamin hozzájárul az immunrendszerünk normál működéséhez, valamint a normál csontozat fenntartásához. Ezért fontos a megfelelő mennyiség bevitele, melyhez támogatást nyújthat a Compliflora Immuno, amely 2000 N.E. D3- vitamint tartalmaz.”

Geröly Patrícia - szponzorált tartalom

Kapcsolódó termékek

ComplifloraFamily Étrend-kiegészítő

ComplifloraFemina Étrend-kiegészítő

ComplifloraBaby Étrend-kiegészítő

Weboldalunk harmadik féltől származó sütiket (cookie) használ működése folyamán, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassa Önnek. Részletek... Engedélyezem