Compliflora Baby Étrend-kiegészítő

A Compliflora Baby cseppek egy étrend-kiegészítő csecsemők, gyermekek és felnőttek számára, mely termék összetevői támogatást nyújthatnak a bélflóra számára szükséges baktériumtörzsek egyensúlyához. Ellenáll a gyomorsavnak.

Mit érdemes tudni a Compliflora Baby cseppekről?

A Compliflora Baby étrend-kiegészítő csepp élő tejsavbaktériumokat mikrokapszula formájában tartalmazó szuszpenzió, amely baktériumok kolonizálják mind a vékonybelet (Lactobacillus rhamnosus GG ATCC 53103), mind a vastagbelet (Bifidobacterium lactis BS01). A szabadalmaztatott mikroenkapszulációs technológia lehetővé teszi a mikrokapszulákban lévő baktériumok hatásosságának jelentős növekedését a gyomor-bél traktuson való áthaladás során. A cseppek csecsemők, gyermekek és felnőttek egyaránt alkalmazhatják. 
 

Alkalmazás: csecsemők és 12 év alatti gyermekek: 5 csepp, 12 év feletti gyermekek és felnőttek: 5 csepp naponta kétszer. 5 csepp egyszeri adagnak felel meg, amely 2 milliárd Lactobacillus rhamnosus GG ATCC 53103 és Bifidobacterium lactis BS01 hatóanyagot tartalmaz.
Felhasználási mód: ha a terméket hűtőszekrényben tárolták, kérjük várjon néhány percet használat előtt. Használat előtt erőteljesen rázza fel, amíg a szuszpenzió egyenletesen el nem keveredik. A cseppek közvetlenül is beadhatóak (becsepegtetve a szájba, vagy teáskanálra) vagy hideg vagy langyos folyadékhoz (forralt vízhez, tejhez, gyümölcsléhez vagy joghurthoz) adagolva. Ajánlott a terméket étkezés közben bevenni.
Fontos információ: ha az összetevők bármelyikére allergiás ne alkalmazza ezt a terméket. Túlzott fogyasztása hashajtó hatást okozhat. Ne lépje túl az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet, valamint az egészséges életmódot. Kisgyermekektől távol tartandó. Tároláskor a tartalom leülepedhet. Ez nem befolyásolja a termék minőségét. Használat előtt jól rázza fel, és az üledék eltűnik.
Tárolás: az eredeti csomagolásban tárolja. Tartsa 25 Celsius-fok alatti hőmérsékleten, közvetlen napfénytől védve, zárt dobozban. Felbontás után a terméket hűtőszekrényben tárolja. Felbontás után a terméket 3 hónapon belül fel kell használni. 
Gyártási szám/ Minőségét megőrzi a jelzett hónap végéig: a csomagolás oldalán feltüntetve.

Hordozó - közepes láncú trigliceridek kókuszolajból, Lactobacillus rhamnosus GG ATCC 53103, Bifidobacterium lactis BS01

Pamex Pharmaceuticals GmbH, In der Stelzbach 1, 65618 Selters, Németország

Sirowa Hungary Kft.

Vásárolja meg most!

Kapcsolódó termékek

ComplifloraFamily Étrend-kiegészítő

ComplifloraImmuno Étrend-kiegészítő

ComplifloraFemina Étrend-kiegészítő

Weboldalunk harmadik féltől származó sütiket (cookie) használ működése folyamán, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassa Önnek. Részletek... Engedélyezem