Compliflora Femina Étrend-kiegészítő

A 4 baktériumtörzs kombinációjával minden kapszula 6 milliárd baktériumot tartalmaz. Támogatást nyújthat a hüvelyflóra számára szükséges tejsavbaktériumok egyensúlyban tartásához. Ellenáll a gyomorsavnak.

Mit érdemes tudni a Compliflora Femina kapszuláról

A Compliflora Femina 4 speciálisan kiválasztott Lactobacillus törzsből áll, amelyek a vizeletképző és nemi szervek rendszerének természetes és normál mikroflórájának részét képezik. A tejsavbaktériumok természetesen a női alsó genitális traktusban (vagina területe) is előforduló baktériumok. A nők életstílusa, kora és táplálkozása fontos szerepet tölt be az intim területek baktériumai tekintetében. Bizonyos esetekben különösen fontos lehet, hogy ezek egészséges egyensúlya fenntartható legyen. A Compliflora Femina a Lactobacillusok 4 törzsét tartalmazza: L. acidophilus, L. plantarum, L.fermentum, L.rhamnosus. A speciális, egyedülálló gyártási folyamatnak köszönhetően a kapszulákban lévő hatóanyag késleltetetten oldódik fel (DRCAPS), így a Lactobacillus baktériumtörzseket a gyomorsav agresszív környezete nem károsítja, ezért azok épségben jutnak a megtelepedésük (kolonizáció) helyére. A 4 baktériumtörzs kombinációján keresztül minden egyes napi adag (kapszula) 6 milliárd baktériumot tartalmaz.

Alkalmazás: napi egy kapszula fogyasztása folyadékkal. Ne alkalmazza, amennyiben valamely összetevőre allergiás. A felhasználási javaslat szerinti napi adagot ne lépje túl. Az étrendkiegészítők nem helyettesítik a változatos és kiegyensúlyozott táplálkozást, valamint az egészséges életmódot.

Töltőanyag - mikrokristályos cellulóz, töltőanyag - hidroxi-propil-metil-cellulóz, Lactobacillus acidophilus LA02, Lactobacillus fermentum 100B, Lactobacillus plantarum LP01, Lactobacillus rhamnosus LR06, stabilizátor - gellán gumi, csomósodásgátló - zsírsavak magnéziumsói, csomósodásgátló - Szilícium-dioxid.

Pamex Pharmaceuticals GmBH In der Stelzbach 1 65618 Selters, Németország

Sirowa Hungary Kft

Vásárolja meg most!

Tesztelők véleménye, köszönjük a visszajelzést!

„A megfelelő táplálék-kiegészítőknek nagyon fontos szerepe van a szervezet normál működésében. Van néhány faktor, mint például a stressz, különféle gyógyszerek szedése, aminek hatására fogékonyabb lehet a szervezetünk betegségére. A Compliflora Femina egy kifejezetten nők számára javallott készítmény, amely a női szervezet egyensúlyához szükséges tejsavbaktériumokat tartalmazza.”

Góczán Mónika - szponzorált tartalom

„A hideg idő beköszöntével mi nők hajlamosabbak vagyunk a felfázásra, amely általában antibiotikum kúrával jár. A Compliflora Femina táplálék-kiegészítője antibiotikum terápia után is alkalmazható.”

Kun Dóra - szponzorált tartalom

„Amikor közeledik a jó idő, hajlamosak vagyunk elbízni magunkat és hirtelen kevésbé melegen öltözni. Ilyenkor szinte borítékolva van egy “kellemes” kis felfázás, legalább is magamból kiindulva biztosan. Szerencsére a Compliflora Femina női táplálék-kiegészítő kapszulaként 6 milliárd az intim zónák támogatásához szükséges tejsavbaktériumot tartalmaz.”

Vizi Nicole - szponzorált tartalom

Kapcsolódó termékek

ComplifloraFamily Étrend-kiegészítő

ComplifloraImmuno Étrend-kiegészítő

ComplifloraBaby Étrend-kiegészítő

Weboldalunk harmadik féltől származó sütiket (cookie) használ működése folyamán, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassa Önnek. Részletek... Engedélyezem