Köhögéscsillapító

Köhögéssel járó megfázás? Természetes megoldás az egész családnak!

2022-10-25

Az óvodából vagy iskolából hazahozott vírusok könnyedén ledönthetik a lábáról az egész családot és légúti panaszokat idézhetnek elő. Ilyen esetben érdemes előbb az olyan természetes összetevőjű termékekhez nyúlni, mint az IVEX köhögés elleni szirup* (orvostechnikai eszköz/gyógyászati segédeszköz), ami a száraz és hurutos köhögést is egyaránt enyhíti, és már egy 1 éves kortól biztonsággal adható a gyermekeknek is.

A légúti megbetegedések nagyon gyakoriak, főleg az őszi-téli időszakban, amikor az egész család fokozottabban van kitéve a cseppfertőzéssel terjedő vírusoknak. A gyermekek a gyengébb immunrendszerüknek köszönhetően évente akár 8-10 alkalommal is megfertőződhetnek, a felnőtteknél ez az arány kevesebb. Többnyire egy kis náthával átvészeljük, de a garat hátsó falán is kialakulhat gyulladás, ami a torokban jelentkező kaparó érzéssel, irritációval, köhögéssel és akár hőemelkedéssel is járhat. Megfelelő kezeléssel azonban akár egy hét alatt megszüntethetjük a kellemetlen panaszokat.

Így segít az IVEX köhögés elleni szirup
Ha a gyermekünkön a megfázás tipikus tüneteit észleljük, általában nem rohanunk azonnal orvoshoz, hiszen legtöbb esetben vírusos megbetegedésről van szó. Ilyenkor elegendő lehet egy olyan nyákoldó és köhögés csillapító szirup, mint az IVEX köhögés elleni szirup* (orvostechnikai eszköz/gyógyászati segédeszköz), ami száraz és váladékos köhögés esetén is csillapító hatással bír, védi a nyálkahártyát és elősegíti a nyák leválását. A nyálkahártyára tapadó védőréteg megvédi a torkot a külső hatások által okozott irritációtól, aminek köszönhetően csökkennek a köhögésrohamok. Ha a tünetek néhány napos használat után sem enyhülnek, érdemes további kezelés kapcsán háziorvosunkkal konzultálni.

Támogassuk immunrendszerünket
Nemcsak a megelőzés érdekében szükséges erősíteni az immunrendszerünket, a betegség ideje alatt is támogatnunk kell szervezetünket, hogy felgyorsítsuk a gyógyulási folyamatot. A köhögéscsillapító szirup használata mellett az alábbiakat tehetjük:
1.    A hurutos betegségek tüneti kezelésének kiváló kiegészítője a meleg, sós vízzel esetleg kamillafőzettel történő inhalálás, amely oldja a letapadt váladékot és csökkenti a gyulladást.
2.    Három éves kor alatti gyermeknél ne hanyagoljuk el az orrszívást sem, hogy megakadályozzuk az orrváladék visszamaradását.
3.    Gondoskodjunk a megfelelő folyadékbevitelről, valamint a megfelelő vitamin és ásványi anyag utánpótlásról.

*Orvostechnikai eszköz/gyógyászati segédeszköz. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!
Forgalmazza: Sirowa Hungary Kft. 1117 Budapest, Alíz u. 4

Kapcsolódó termékek

IvexKöhögés csillapító szirup

Vocal szopogatótabletta Étrend-kiegészítőCseresznye

ComplifloraImmuno Étrend-kiegészítő

Weboldalunk harmadik féltől származó sütiket (cookie) használ működése folyamán, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassa Önnek. Részletek... Engedélyezem