Élőflórás készítmények

Erős immunrendszerrel az őszi megfázás ellen!

2021-09-01

A nyári napsütéses hónapokban D-vitaminnal feltöltött szervezetünk tartalékai ősszel kimerülnek, ezért immunrendszerünk legyengülhet és fogékonyabbá válhatunk a megbetegedésre. A hűvösebb, nyirkos őszi és téli hónapokban megszaporodó náthás és megfázásos betegségek miatt nem árt felkészülni és pótolni a megfelelő vitaminmennyiséget.

A vitamin, ami nem is vitamin!
A D-vitamin igazából nem is az, aminek hisszük, valójában egy a napfény hatására a szervezetünkben termelődő anyag, ami szinte minden szervünk működését befolyásolja. Nemcsak az immunrendszerünket erősíti, hatással van a csontjaink egészségére, csökkenti a gyulladást, a jó közérzetünk és hangulatunk felelőse és ez csak néhány a számos pozitív tulajdonsága közül. 

Tudtad, hogy március és október között már napi 15 perc napon töltött idő elég a szükséges D-vitamin megszerzéséhez? Ősszel viszont már kevesebb napfényhez és D-vitaminhoz jutunk, ezért ügyelnünk kell a pótlásra. Egy átlagos felnőtteknél a D-vitamin hiány megelőzésére javasolt napi adag 1500-2000, gyerekeknél pedig 400-1000 nemzetközi egységet jelent.
Állati eredetű tejtermékekkel kis mennyiséget, az olyan termékekkel, mint a Compliflora Immunoétrend-kiegészítő kapszula, viszont a teljes napi adagot biztosíthatjuk.  

Erősítsük immunrendszerünket!
Ha megfelelően gondoskodunk a vitaminpótlásról, immunrendszerünk hatékonyabb védelmet nyújt szervezetünknek az őszi és téli időszakban terjedő betegségekkel, megfázással, vagy légúti megbetegedésekkel szemben.

Az alábbiakat érdemes betartani:
•    kezünkön rengeteg baktérium található, ezért figyeljünk a rendszeres kézmosásra
•    fordítsunk figyelmet a megfelelő mennyiségű alvásra és mozogjunk rendszeresen
•    fogyasszunk sok zöldséget és gyümölcsöt, amivel elláthatjuk szervezetünket a szükséges vitaminokkal
•    és természetesen ügyeljünk a D-vitamin pótlásra, például a Compliflora Immuno étrend-kiegészítő kapszulával

Segítsük immunrendszerünk normál működését és vegyük fel a harcot a betegségekkel! Napi 1 Compliflora Immuno* étrend-kiegészítő kapszulával nemcsak a D-vitamin pótlását pipálhatjuk ki, 4 milliárd tejsavbaktériummal és cinkkel nyújtunk támogatást szervezetünknek. 

*Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet, valamint az egészséges életmódot.

Kapcsolódó termékek

ComplifloraImmuno Étrend-kiegészítő

Weboldalunk harmadik féltől származó sütiket (cookie) használ működése folyamán, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassa Önnek. Részletek... Engedélyezem