Élőflórás készítmények

Szupercsapat immunrendszered támogatására

2022-01-05

A probiotikum kifejezés senkinek nem cseng már ismeretlenül. Sokan tudják azt is, hogy nemcsak emésztőrendszeri panaszok esetén érdemes alkalmazni őket, de általános egészségi állapotunk rendben tartásában is fontos szerepük van. Szükségünk van rájuk immunrendszerünk támogatásához – de vajon azt tudjuk, hogy probiotikumunk hatékonyságát hogyan tudjuk támogatni? 

A válasz egy nagyon hasonló kifejezés: prebiotikumokkal! A prebiotikum szó nem jelent mást, mint probiotikumok „táplálékául” szolgáló anyagokat, melyek hozzájárulnak ahhoz, hogy jó baktériumaink megfelelő ütemben szaporodhassanak „új otthonukban”, a rendeltetési helyükön.

Azokat a készítményeket, melyekben nem csak probiotikumok, de prebiotikumok is találhatók, szimbiotikumoknak nevezzük.
Lássuk, mit tud egy igazán hasznos szimbiotikum!
Mindannyian ismerjük talán a téli immunrendszer támogatás nagy dilemmáját: tudjuk, hogy jó több oldalról támogatni egészségünk, de hogyan ne essünk át a ló másik oldalára és szedjünk egy maréknyi különböző pirulát pusztán megelőzésképpen? A válasz egyszerű: keressünk olyan étrend-kiegészítőket, melyek egyszerre több fontos összetevőt is tartalmaznak!

A Compliflora Immuno kapszula, például nemcsak szimbiotikum, de az immunrendszer működését támogató fontos mikroelemeket is tartalmaz!

Mit találhatunk benne?
  • 4 milliárd tejsavbaktériumot
  • összesen 5 féle törzsből, a még biztosabb eredményért
  • mikrokapszulázott formában, hogy a megfelelő helyen és erősségben fejthesse ki hatását
  • Inulinnal, mely a baktériumok fontos tápanyaga, hogy aktívabban szaporodhassanak
  • 2000 NE D-vitamint, mely elengedhetetlen a normál immun-működéshez télen
  • 1,5 mg cinket, immunsejtjeink optimális működésének támogatására

Kapcsolódó termékek

ComplifloraImmuno Étrend-kiegészítő

Weboldalunk harmadik féltől származó sütiket (cookie) használ működése folyamán, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassa Önnek. Részletek... Engedélyezem